Close

Luminita Oprea

Luminita Oprea

Licențiată în comunicare, cu un background de 15 ani în acest domeniu, Luminița Oprea este life coach, moderator în relațiile umane, consilier în dezvoltare personală, autocunoaștere și în comunicare relațională. Un autor de cărți cunoscut în...

Read more

Lior Bebera

Lior Bebera

Lior Bebera este un profesionist în domeniul ospitalității cu o experiență de peste douăzeci de ani în industrie. Cetățean german născut în Israel, Lior a trăit în opt țări răspândite pe trei continente.

Read more

Oana Pustiu

Oana Pustiu

Oana Pustiu a marcat vieţi, a insuflat oameni prin cursurile ei şi i-a inspirat deopotrivă. Din dragoste de oameni, în încercarea de a-i înţelege şi a lucra cu ei zi de zi, a devenit consilier și formator. Întrebările, apelurile, nevoile...

Read more

Carmen Harra

Carmen Harra

Psiholog intuitiv recunoscut la nivel internațional, cel mai bine vândut autor și muzician Dr. Carmen Harra este un consilier spiritual pentru toată lumea, până la influenți politicieni de la Hollywood.

Read more

Carmen Neațu

Carmen Neațu

Crede că orice om are potențial infinit, că are nevoie să înțeleagă și să transforme. Dar, mai presus de asta, crede că orice om își dorește să fie fericit, însă fericirea este obținută în urma unui proces de dezvoltare.

Read more

Rabindranath Tagore

Rabindranath Tagore

Rabindranath Tagore, a fost un scriitor și filosof indian din provincia Bengal, supranumit Sufletul Bengalului și Profetul Indiei moderne, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură în anul 1913.

Read more