Close

Oana Pustiu

Unii au considerat-o “rătăcită”, alţii doar controversată, unii o văd ca pe o lumină, pentru alţii este un înger întrupat. Dincolo de toate acestea, Oana Pustiu a marcat vieţi, a insuflat oameni prin cursurile ei şi i-a inspirat deopotrivă.

Născută la data de 11 mai 1984, în Bacău, Oana Pustiu a crescut şi a copilărit în Braşov. A absolvit Facultatea de Studii Economice şi Administrarea Afacerilor, specializarea Marketing, din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, în anul 2007.

Deşi a descoperit lumea spiritualităţii încă din perioada liceului, a aprofundat studiul diferitelor forme de terapie şi căi spirituale după terminarea facultăţii, moment în care a înţeles impactul anumitor sisteme spirituale în viaţa personală, printre care unele amintite – Reiki, Karuna, Shambala, Gendai, Terapia cu Îngeri, Ordinul lui Melchizedek, Reverend, Radiestezie.

Din dragoste de oameni, în încercarea de a-i înţelege şi a lucra cu ei zi de zi, a devenit consilier și formator. Întrebările, apelurile, nevoile cursanţilor au determinat-o să scrie, să le comunice tuturor celor ce au urechi de auzit “învăţăturile” ei. În scurt timp, a devenit una dintre cele mai promiţătoare voci din domeniu; a pornit dintre oameni, pentru oameni; le vorbeşte cu simplitate şi candoare, cu intenţia de a-i trezi, de a le fi alături pe calea pe care au ales-o.

A debutat editorial în anul 2011 cu lucrarea “Despre Spiritualitate”, o carte-interviu, publicată la Editura Pro Dao, realizată împreună cu dr. Ovidiu Dragoş Argeşanu. “Despre Spiritualitate” cuprinde o scurtă introducere în lumea spiritualităţii, feedbackul primit după apariţia acestei cărţi fiind uimitor, datorită mesajului transcris într-un mod cât mai simplu şi pe înţelesul tuturor.

Oana Pustiu continuă până în prezent să scrie pentru sufletul oamenilor și în același timp să susţină sesiuni individuale, seminarii şi cursuri de dezvoltare personală atât pe cont propriu cât și în cadrul Asociației Lio pe care o conduce.

Fii la curent  cu ultimele noutati