Close

Despre Noi

Misiunea noastră

Este de a încuraja pasiunea pentru lectură prin a forma un parteneriat cu autorii și a-i ajuta la crearea poveștilor care inspiră cititorii de pretutindeni.

Răspundem permanent nevoii cititorilor de a evolua personal, spiritual și de a avea alături pe calea lor, un ghid, un tovarăș de drum echilibrat și pozitiv, cum este cartea.

Ce facem?

Conturăm împreună cu autorii fiecare etapă a procesului de publicare, de la proiectare și editare, vânzare și marketing, până la producție și distribuție. Dorim să le oferim o experiență lor, ca naratori ai poveștilor de viață, dar în aceeași măsură și cititorilor.

În același timp, protejăm proprietatea intelectuală a autorilor noștri și libertatea de exprimare, asigurându-ne că vocile lor ajung dincolo de pagină, în mintea și inima cititorului. Echipa noastră profesională se angajează să ajute autorii să-și contureze creația și caută permanent noi modalități inovatoare de a aduce poveștile și ideile publicului din întreaga lume.

Traim in lume doar cand o iubim. Iubirea este singura realitate si nu este doar un sentiment. Este adevarul suprem, ce se afla in inima creatiei

Tagore Rabindranath – premiat Nobel in anul 1913

Menirea noastră cea mai înaltă pe Pământ este de a dărui şi a primi iubire. Şi dacă în adâncul nostru, toţi suntem iubire, de ce ne împotrivim, de ce ne este teamă, de ce dăm iubirea la o parte când ni se dăruieşte şi de ce suntem atât de avari în a împărţi ori a arăta iubirea noastră celorlalţi?

Carmen Harra

Inainte de a se inalta Iisus a coborat in iad. Iadul nu este altceva decat subconstientul – fricile, umbrele pe care a trebuit sa le „infrunte” si de abia dupa aceea s-a putut inalta.

Luminita Oprea