Close
1. Costuri de transport

Acestea vor fi calculate, separat, în coş, în funcţie de destinaţie (în ţară sau străinătate) şi greutatea aproximativă a coletului tău.

În cazul în care plasezi o comanda cu livrarea în România prin curier și cu o valoare mai mare de 150 de lei, livrarea este gratuită.

Dacă nu, avem următoarele tarife de livrare:

  • oriunde în ţară, prin Curier Rapid – 19 lei
  • în străinătate, costurile de transport se calculeaza automat în coșul de cumpărături, în funcție de țara destinatară și de greutate. În acest caz, plata este posibilă doar online, cu cardul.
2. Condiții de livrare

Produsele noastre pot fi comandate cu livrare la domiciliu, prin serviciul Postei Romane:

  • din România prin Curier Rapid. Durata este de aproximativ 1-2 zile lucrătoare, din momentul în care coletul este preluat de firma de curierat.
  • din străinătate, ele urmând a fi livrate prin intermediul firmei de curierat al Poștei Române prin serviciul EMS. Singura condiție este legată de plata care se va putea face doar online, cu cardul. Durata este de aproximativ 4-5 zile lucrătoare, din momentul în care coletul este preluat de firma de curierat.

Livrarea pachetului se va face la adresa de desținatie pentru care s-a facut comanda. Vei fi contactat de curier pentru a ți se înmâna coletul.

Taxa de transport se va calcula automat pe site în funcție de destinație și de greutatea coletului.

Pentru produsele in format electronic, acestea pot fi descarcate imediat ce plata cu cardul a fost autorizata.