Close
O POVESTE DE SUCCES

O poveste de succes scrisă de Lior Bebera, un tânăr întreprinzător cu o carieră înfloritoare în industria hotelieră, care înarmat cu multă ambiție, perseverență, diplomație și mult șarm personal, pornește pe calea lui spre succes. În prezent este managerul unui hotel din cadrul unei renumite companii internaționale; și un cetățean al lumii prin prisma locului de muncă care îi oferă posibilitatea să călătorească mult.

În cartea sa – Viața nu este un picnic – descrie degajat și cu simplitate drumul lui spre succes. O carte care te îndeamnă să crezi în tine, să visezi, să ai curajul să înfrunți cele mai mari provocări. Îți descrie valoarea pe care o are iertarea și descoperirea de sine în călătoria ta. Te învață cum să gestionezi influențele exterioare și cum să preiei frâiele propriei vieți.

Detaliile picante ale poveștilor descrise în țările vizitate, țări în care și-a adus și aportul muncii sale dă savoare fiecărui capitol și te conduce spre propria dorință de reușită. Lecția oferită de fiecare țară în parte și-a însușit-o temeinic, și o aduce la lumină cititorului prin simplitatea expunerii. Îți descrie câteva reguli nescrise și te învață să fii cel mai bun, iar acest lucru după cum bine spune în cartea sa – necesită pasiune, apreciere, îndrumare, influență și un pic de „magie”; a avea un plan înseamnă a avea o viziune; trebuie să fii conștient de punctul în care te afli și să știi pe ce cale să o apuci ca să ajungi acolo unde îți dorești. Este mai mult decât un simplu plan de acțiune: trebuie să știi foarte bine ce vrei, astfel încât să poți schița unde vrei să ajungi.

Scopul unei povești de succes

Lior, prin propria poveste te învață cum să reușești și tu. Și chiar dacă lucrezi într-o industrie diferită de a lui, vei învăța cum să iei decizii, cum să te prioritizezi și să înțelegi care sunt sacrificiile pe care ești nevoit să le faci pentru a avea o carieră de succes. Cum să treci de la provocare la succes, și cum norocul ți-l faci singur.

Un lider care conduce echipe, care impactează vieți și inspiră prin propria poveste. O poveste care învață cititorii, să aibă succes prin a nu-și pierde identitatea, ci a fi ei însuși într-o lume superficială.

Scopul lui prin această carte este să transmită mesajul până în cele mai îndepărtate colțuri, în speranța de a aprinde o scânteie care să provoace o schimbare. Iar îndemnul lui final pentru a avea succes „este că trebuie să accepți devenirea adevăratului tău sine. Să fii altcineva reprezintă doar o acceptare temporară pentru că, mai devreme sau mai târziu, acea persoană nu va mai fi în preajmă. Atunci, cine poți spune că ești? Ești înzestrat cu atuuri și puncte slabe, acestea fiind instrumentele cu care să îți modelezi viața. Așa că deseneaz-o de parcă ai fi un artist ce se află în fața unei pânze albe. Folosește culorile dorite, rămâi între contururi, anihilează colțurile. Creează un tablou care e, în totalitate, rezultatul muncii tale și folosește-l pentru a defini valoarea propriei vieți…

Conturează-ți viața așa cum știi că este. Scrie-ți obiectivele, trasează-ți planul, identifică potențialele obstacole, planifică-ți metodele de a le depăși, rostește-ți cu glas tare convingerile. Fă un pas înapoi și găsește-ți timp să reflectezi, dar străduiește-te tot timpul, absolut tot timpul, să mergi mai departe. Imaginează-te la sfârșitul călătoriei. Imaginează-ți succesul ca și cum ar fi, deja, realizat. Trăiește-ți viața cu această mentalitate nouă și schimbată. Această schimbare, impusă prin repetiții mentale, îți modelează obiceiurile zilnice, îți coordonează acțiunile și îți structurează prioritățile. Îți netezește drumul ce duce la înfăptuirea obiectivului și a viziunii tale supreme”.

O poveste de succes care marchează vieți alături de un scop nobil fac întotdeauna o carte bună.

 

Echipa One Book

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *