Close
DIN CULISELE INITIATIVEI “CITESTE SI SUSTINE”

Citește și Susține este o idee pe care mi-am dorit să o implementez cu mult timp înainte, doar că nu s-au alineat toate energiile în această direcție. Sunt de părere că atunci când se întrunesc toate condițiile necesare și suficiente, orice se poate realiza. Și acesta este exact momentul oportun de a lansa o astfel de inițiativă.

Îmi place să îmbin armonios activitățile în care sunt implicată. Prin urmare îmi doresc să aduc un plus valoare editurii pe care o conduc, care a fost realizată din pură pasiune. Misiunea ei este de a încuraja iubirea pentru lectură prin a forma un parteneriat cu autorii și a-i ajuta la crearea poveștii care inspiră cititorii de pretutindeni. Dar în același timp să conturez evoluția Asociației Lio a cărui membru fondator sunt și a cărei misiune este de a fi alături de oameni în momentele lor cele mai dificile.

Astfel a rezultat această inițiativă – Citește și Susține – de care sunt mai mult decât încântată și acest lucru nu neapărat pentru că este doar o inițiativă frumoasă, ci pentru ceea ce reprezintă în esență.

De ce Citește”?

Ca și numele editurii – One Book – totul pornește de la o carte. O carte îți poate schimba perspectiva asupra vieții, asupra mediului înconjurător. O carte te poate ridica pe culmile succesului, dacă îi înțelegi sensul și dacă aplici principiile regăsite în ea în viața de zi cu zi.

Bineînțeles, cu o carte nu se face primăvară, dar o carte îți poate deschide uși nebănuite și pofta de a căuta, de a cerceta, de a descoperi și alte cărți. O carte te va conduce întotdeauna spre alta și astfel îți va deschide apetitul pentru lectură, pentru nou, pentru schimbare.

Sunt întrebată de multe ori – Oana, cum aleg o carte? – și răspunsul este întotdeauna același: alege un subiect care îți place, care te pasionează, care îți stârnește curiozitatea, care te provoacă la căutare. O carte care îți cheamă sufletul și mintea să descopere și să se descopere.

Cititul te îmbogățește, te ajută să visezi, să evoluezi, să ai viziune, îți dă voie să fii, să iubești și să creezi.

De ce Susține”?

Pentru că te face să trăiești. Te ajută să realizezi nivelul bogăției tale – aceea de a avea – și de a-i susține și pe cei mai puțin avantajați. Pentru că atunci când susții pe cineva care are nevoie, te face mai puternic, mai plin de viață, mai încrezător.

Susține pentru că poți, pentru că vrei, pentru că oricum citești.

 

Ce trebuie să faci pentru a susține?

  1. comandă de pe site-ul onebook.ro cărțile care sunt la reducere și care beneficiază de această inițiativă
  2. citește, relaxează-te și … cam atât.

Prin simpla ta comandă susții. One Book vine deja cu susținerea de 20%, iar pe lângă asta va redirecționa încă 30% din prețul final al comenzii tale către proiectele Asociației LIO. Practic tu ca și cititor, beneficiezi de reducere și îți aduci aportul cu încă 30% către diverse cauze sociale.

 

O altă inițiativa de acest gen pe care o găsești pe site este legată de cartea Life is not a picnic”, scrisă de Lior Bebera, cetățean german născut în Israel. Lior a trăit în opt țări răspândite pe trei continente și în momentul actual este Director General al unui renumit lanț hotelier, la doar 35 de ani. Un profesionist în domeniul ospitalității cu o experiență de peste douăzeci de ani în industrie, a avut intenția de a-și împărtăși povestea, dificultățile și reușitele pe plan profesional și personal. El consideră că scopul acestei cărți este de a inspira noua generație de a se regăsi din punct de vedere profesional, de a-i motiva să realizeze ceva pentru ei, dar și pentru ceilalți.

Prin urmare, parte din profitul strâns din vânzarea acestei cărți va fi direcționat către a fi ajutați tinerii să se dezvolte și să își îndeplinească visurile.

 

Eu consider că astfel de inițiative sunt mai mult decât binevenite pentru susținerea comunității noastre, iar dacă fiecare ar putea să își aducă aportul, lucrurile ar fi mult mai colorate în zilele noastre.

Poți citi mai multe despre proiectele Asociației Lio pe site-ul oficial www.lio-org.com.

 

Cu drag,

Oana Tănăsescu

CEO & Fondator One Book

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *