Close

Lior Bebera

Lior Bebera este un profesionist în domeniul ospitalității cu o experiență de peste douăzeci de ani în industrie. Cetățean german născut în Israel, Lior a trăit în opt țări răspândite pe trei continente. Pe parcursul carierei sale, el a învățat importanța unei culturi sănătoase a muncii, dar și valoarea pe care o are o abordare umană atât pentru colegi cât și pentru desfășurarea activității în hotel.

Într-o industrie recunoscută ca fiind tradiționalistă, ierarhică și cu abordări corporatiste, Lior Bebera continuă să își modernizeze metodele de conducere, concentrându-se pe dezvoltarea naturală a membrilor echipei. Cu intenția de a-și împărtăși povestea, dificultățile și reușitele pe plan profesional și personal, el caută să ajungă la o comunitate extinsă, cu scopul de a planta, în mintea cititorului, gândul, ideea care inspiră o schimbare de  mentalitate.

Angajat ca Director General la vârsta de 35 de ani, el a condus echipe către victorii premiate și a atins țintele profesionale la care a visat încă din copilărie. Lior și-a definit clar valorile, motivația, credințele, disciplina, prioritățile și scopul drumului său. Astăzi, el își înțelege menirea legată de comunitate,  continuând, în același timp, să ia în considerare fiecare oportunitate de a-i inspira pe tinerii care aspiră la o schimbare de perspectivă și care doresc să își dezvolte încrederea de sine, pentru a reuși să depășească dificultăți, în viitor.

Puteți rămâne în contact cu Lior Bebera accesând site-ul lui oficial.

Fii la curent  cu ultimele noutati