Close
PICNIC IN SUFRAGERIE

Lior Bebera, fostul director al Hotelului InterContinental București își lansează prima carte inspirațională pentru tânăra generație numită „Life is not a picnic”.

Lansarea online are loc Joi, 30 aprilie, ora 17.00, în cadrul unui inedit eveniment LIVE, susținut pe pagina de Facebook a autorului, unde toți fanii sunt invitați la un … „Picnic în sufragerie”.

Cartea acoperă experiențe variate din viața autorului, profesionist în domeniul ospitalității: relația tumultuoasă cu părinții în adolescență, primele locuri de muncă, alegerea carierei, urmarea pasiunilor, dificultățile și provocările tânărului cetățean german provenind dintr-o familie de emigranți din Israel, experiența eșuată a primei căsătorii, dar și ponturi pentru a avea succes și idei care pot inspira schimbarea mentalității.

„Așa cum spune și titlul cărții, viața nu este un picnic, nu e perfectă. Întâmpinăm de multe ori obstacole și, ca și la picnic, avem varianta de a renunța supărați că nu a ieșit totul cum am planificat inițial sau de ne adapta, de a lua obstacolele ca pe provocări, de a fi mai creativi și de a ne simți bine în ciuda dificultăților. Nu am putut lansa cartea acum așa cum am vrut inițial – nu pot veni în Romania, cartea nu se poate tipări acum; ar fi trebuit să renunț, să amân. Dar, în spiritul cărții, mi-am zis că nu pot renunța tocmai eu și am decis să organizez un eveniment live, pe cea mai importantă platformă socială, unde să lansez varianta electronică, preferată de mulți dintre tineri.” spune autorul.

Lior Bebera are o poveste de spus, o poveste motivațională pentru toate generațiile. Iar intenția noastră a fost să publicăm o carte inspirațională pentru tânăra generație, o carte despre succes, dar și despre dificultățile pe care le întâmpină oricine până ajunge acolo. O poveste pe care să o putem folosi și în cadrul programelor educaționale și de caritate ale Asociației LIO.
Ideea autorului de a scrie o carte legată de viața sa este una inspirațională, fiind la o vârstă nu suficient de înaintată pentru un asemenea demers:

„Scopul acestei cărți este de a inspira noua generație de a se regăsi din punct de vedere profesional, de a-i motiva să realizeze ceva pentru ei, dar și pentru ceilalți. Nu am publicat această carte pentru mine însumi, ci pentru a le arăta tinerilor experiențe reale de viață și pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de suport financiar. Cu fondurile strânse din vanzarea acestei carți vom ajuta tineri să se dezvolte, să își îndeplinească visurile.”

 

Despre autor:

Lior Bebera, 38 de ani, este un profesionist în domeniul ospitalității cu o experiență de peste douăzeci de ani în industrie. Între 2017-2019, Lior Bebera a condus cu succes Hotelul InterContinental București din poziția de General Manager. În prezent, el activează tot în cadrul lanțului hotelier InterContinental Hotels Group, ca Cluster General Manager al hotelurilor InterContinental Malta, Holiday Inn Express Malta și Holiday Inn Malta, care se va deschide în curând.

Cetățean german născut în Israel, Lior a trăit în opt țări răspândite pe trei continente. Pe parcursul carierei sale, el a învățat importanța unei culturi sănătoase a muncii, dar și valoarea pe care o are o abordare umană atât pentru colegi cât și pentru desfășurarea activității în hotel. Într-o industrie recunoscută ca fiind tradiționalistă, ierarhică și cu abordări corporatiste, Lior continuă să își modernizeze metodele de conducere, concentrându-se pe dezvoltarea naturală a membrilor echipei.
Lior Bebera este tată a doi copii, Lilian (9 ani) și Ben (aproape 1 an) și este pasionat de muzică, participând în 2019 la Vocea României.

Pentru a afla mai multe detalii despre carte și despre autor, accesați www.lifeisnotapicnic.org sau vizitați pagina www.facebook.com/liorbebera.

Cartea o puteți achiziționa online de pe site-ul nostru, pentru moment, este disponibilă în varianta e-book, în limba engleză, urmând a se lansa și varianta în limba română. Variantele tipărite – standard și premium, atât în limba engleză, cât și în limba română, pot fi pre-comandate.
Cartea beneficiază de prețuri speciale de lansare până pe 30 mai 2020, iar o parte a profiturilor obținute din vânzarea ei, vor fi direcționate către susținerea educației tinerilor fără posibilități.

 

Echipa One Book

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *