Close

Valter Dos Santos

Valter Dos Santos s-a născut în Sao Paulo, Brazilia. El a trăit în Londra, Marea Britanie, în ultimii zece ani.

A simțit – și chiar a văzut – de multe ori de-a lungul vieții sale, prezența mamei sale decedate. Experiența cea mai memorabilă și specială a fost atunci când, după recuperarea dintr-o comă, el a văzut spiritele mamei și bunicului, Benedito (care a murit înainte de nașterea lui Valter). Ambele spirite au fost în jurul lui și i-au vegheat sufletul în timp ce trupul său a petrecut trei zile în comă. De atunci, Valter Dos Santos și-a dedicat viața studiului atât a doctrinei Spiritismului cât și a lucrărilor lui Allan Kardec.

Cartea “Adevărul Nu Moare Niciodată”, a fost prima lui dragoste, lansată în Europa și SUA, în august 2012, a fost scrisă cu intenția de a împărtăși cu cititorii confortul și pacea dobândită din spiritism. Romanul a ajuns rapid numărul unu în listele din categoria spiritism pe Amazon în SUA și Marea Britanie. Autorul s-a simțit extrem de recunoscător pentru tot sprijinul și afecțiunea primită de la cititorii săi din întreaga lume, și mai ales pentru toate mesajele de susținere și încurajare care l-au motivat pentru a continua scrierea.

“Adevărul Nu Moare Niciodată” s-a vândut în mii de exemplare în întreaga lume, fiind tradusă și publicată în mai multe țări.

După ce a trăit în Marea Britanie mai mult de zece ani, Valter Dos Santos este foarte recunoscător țării care l-a primit cu atâta căldură și care i-a oferit atât de multe oportunități. El își amintește că la început lucrurile au fost dificile, implicând multă muncă și determinare. “Am muncit foarte mult având diferite locuri de muncă, cum ar fi menaj pentru companii și spălat vase în restaurante. Nu a fost ușor, dar nu am renunțat niciodată la visele mele “, spune el.

Autorul trimite un mesaj cititorilor:” Nu renunțați niciodată la visele voastre. De-a lungul vieții am auzit foarte mulți oameni spunând ” Nu ai să reușești.” Mulți alții mi-au spus chiar că nu voi reuși niciodată să scriu o carte sau să îmi public manuscrisul. Nu am plecat urechea la spusele acelor oameni. Am preferat să îmi ascult inima și să dau atenție celor ca m-au susținut și motivat. Și cel mai important, întotdeauna mi-am păstrat credința în Dumnezeu. Cred cu ardoare că cei care trăiesc cu Dumnezeu nu vor cunoaște eșecul niciodată.

Fii la curent  cu ultimele noutati