Close
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

LIFE IS NOT A PICNIC | LANSARE DE CARTE

30/04/2020 @ 5:00 pm - 5:45 pm

editura-one-book-life is not a picnic

Joi, 30 aprilie, ora 17.00, vă invităm la lansarea de carte în varianta e-book „Life is not a picnic” de Lior Bebera, in cadrul unui eveniment la distanță, susținut LIVE pe Facebook de către autor, intitulat, „Picnic in sufragerie”.

De la director de hotel, la autor de cărți motivaționale, Lior Bebera, fostul director al Hotelului InterContinental Bucuresti, este încântat să aducă în atenția publicului o carte inspirațională pentru tânăra generație.

O carte care acoperă experiențe variate din viața autorului: relația tumultuoasă cu părinții în adolescență, primele locuri de muncă, alegerea carierei, urmarea pasiunilor, dificultățile și provocările tânărului cetățean german provenind dintr-o familie de emigranți din Israel, experiența eșuată a primei căsătorii, dar și ponturi pentru a avea succes și idei care pot inspira schimbarea mentalității.
Aflat in Malta, unde conduce două hoteluri internaționale și fără posibilitatea de a veni în această perioadă în România din cauza epidemiei de coronavirus, autorul a găsit această perioadă ca fiind oportună pentru lansarea carții sale printr-un eveniment online.

Momentan cartea este disponibilă în varianta e-book, în limba engleză, urmând a se lansa și varianta în limba română. Variantele tipărite – standard și premium, atât în limba engleză, cât și în limba română, pot fi pre-comandate.
Cartea beneficiază de prețuri speciale de lansare până pe 30 mai 2020, iar o parte a profiturilor obținute din vânzarea ei, vor fi direcționate către susținerea educației tinerilor fără posibilități.

 

Despre autor:
Lior Bebera, 38 de ani, este un profesionist în domeniul ospitalității cu o experiență de peste douăzeci de ani în industrie. Între 2017-2019, Lior Bebera a condus cu succes Hotelul InterContinental București din poziția de General Manager. În prezent, el activează tot în cadrul lanțului hotelier InterContinental Hotels Group, ca Cluster General Manager al hotelurilor InterContinental Malta, Holiday Inn Express Malta și Holiday Inn Malta, care se va deschide în curând.

Cetățean german născut în Israel, Lior a trăit în opt țări răspândite pe trei continente. Pe parcursul carierei sale, el a învățat importanța unei culturi sănătoase a muncii, dar și valoarea pe care o are o abordare umană atât pentru colegi cât și pentru desfășurarea activității în hotel. Într-o industrie recunoscută ca fiind tradiționalistă, ierarhică și cu abordări corporatiste, Lior continuă să își modernizeze metodele de conducere, concentrându-se pe dezvoltarea naturală a membrilor echipei. Lior Bebera este tată a doi copii, Lilian (9 ani) și Ben (aproape 1 an) și este pasionat de muzică, participând în 2019 la Vocea României.

Pentru a afla mai multe detalii despre carte și despre autor, accesați www.lifeisnotapicnic.org sau vizitați pagina www.facebook.com/liorbebera.

Details

Date:
30/04/2020
Time:
5:00 pm - 5:45 pm
Event Category:
Website:
https://www.lifeisnotapicnic.org

Venue

LIVE pe Facebook

Organizer

Lior Bebera
View Organizer Website