Oana Pustiu

Unii au considerat-o “rătăcită”, alţii doar controversată, unii o văd ca pe o lumină, pentru alţii e un înger întrupat. Dincolo de toate acestea, Oana Pustiu a marcat vieţi, a insuflat oameni prin cursurile ei şi i-a inspirat deopotrivă.

Născută la data de 11 mai 1984, în Comăneşti, judeţul Bacău, Oana Pustiu a crescut şi a copilărit în Braşov. A absolvit Facultatea de Studii Economice şi Administrarea Afacerilor, specializarea Marketing, din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, în anul 2007.

Deşi a descoperit lumea spiritualităţii încă din perioada liceului, a aprofundat studiul diferitelor forme de terapie şi căi spirituale după terminarea facultăţii, moment în care a înţeles impactul anumitor sisteme spirituale în viaţa personală – Reiki, Karuna, Shambala, Gendai, Ordinul lui Melchizedek, Reverend, Radiestezie –, sisteme în care este iniţiată.

Din dragoste de oameni, în încercarea de a-i înţelege(cu bunele şi relele lor) şi pentru a lucra cu ei zi de zi, a devenit formator. Întrebările, apelurile, nevoile cursanţilor au determinat-o să scrie, să le comunice tuturor celor ce au urechi de auzit “învăţăturile” ei. În scurt timp, a devenit una dintre cele mai promiţătoare voci din domeniu; a pornit dintre oameni, pentru oameni; le vorbeşte cu simplitate şi candoare, cu intenţia de a-i trezi, de a le fi alături pe calea pe care au ales-o.

A debutat editorial în anul 2011 cu lucrarea “Despre Spiritualitate”, o carte-interviu, publicată la Editura Pro Dao, realizată împreună cu dr. Ovidiu Dragoş Argeşanu. “Despre Spiritualitate” cuprinde o scurtă introducere în lumea spiritualităţii, feedbackul primit după apariţia acestei cărţi fiind uimitor, datorită mesajului transcris într-un mod cât mai simplu şi pe înţelesul tuturor.

Oana Pustiu susţine seminarii şi cursuri de dezvoltare personală, printre care se numără şi cursurile de radiestezie abordate dintr-o perspectivă diferită faţă de cea practicată la scară largă la noi în ţară.

Se arată singurul rezultat