Adevărul nu moare niciodată

27,00 lei

O emoţionantă poveste de dragoste și spiritualitate, care ne conduce spre descoperirea lumii spirituale, a secretelor vieții de apoi, a vieților noastre trecute și a modului în care acestea  ne afectează prezentul.

Categorie:

Descriere

O emoţionantă poveste de dragoste și spiritualitate

Valter dos Santos ne înfăţişează povestea lui Michael, un tânăr jurnalist, care moare lăsându-şi în urmă soţia și cei trei copii. În momentul morții sale,  este întâmpinat de către mama sa, care murise cu câțiva ani în urmă și este dus într-o colonie spirituală, unde urmează a fi instruit de aceasta și de partenerul ei în misterele lumii spirituale. Acesta este momentul când descoperă că, de fapt,  nu murim niciodată și că noi suntem infinit.

Dar într-o zi își vizitează familia sa pământeană și descoperă că aceştia şi-au continuat viaţa, iar soția sa este îndrăgostită de un alt bărbat. Sufletul îi este sfâşiat, pentru că trebuie să aleagă între calea sa spirituală, renegându-şi astfel familia spirituală şi lupta pe care o va purta pentru familia sa pământeană și  dragostea vieții lui.

Călătoria lui Michael ne conduce spre descoperirea lumii spirituale, a secretelor vieții de apoi, a vieților noastre trecute și a modului în care acestea  ne afectează prezentul.

 

Mesaj de la Valter Dos Santos pentru cititori: “Nu renunța niciodată la visele tale”. De-a lungul vieții am auzit mulți oameni spunând “Nu vei reuși”. Mulți alții chiar mi-au spus că nu voi scrie și nu voi publica o carte. Am ascultat cuvintele acestor oameni dar am preferat să-mi urmez inima și să acord atenție celor care m-au susținut și motivat. Și întotdeauna mi-am păstrat credința în Dumnezeu. Și cred cu ardoare că cei care trăiesc în Dumnezeu nu vor cunoaște niciodată eșecul.

Informații suplimentare

ISBN

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Adevărul nu moare niciodată”