EVENIMENT CARITABIL. INGER PENTRU INGERI

Inger pentru ingeri (1)

Inger pentru ingeri d20

Și anul acesta suntem alături de Asociația Lio, care împreună cu Fundației Health Aid România vor sprijini Centrele de Plasament din Periș și Tâncăbești, precum și Casele de copii Garofița și Roxana, prin desfășurarea unei inițiative de a însufleți sărbatorile natale ale unor copii mai puțin favorizați.

ACTIVITĂȚI:

• Colectare de cadouri, jucării, cărți de copii sau hainuțe.

• Atelier de creație ante eveniment

• Discuții interactive despre îngeri cu scriitor Oana Pustiu și terapeut Bogdan Ciubotariu

Între 10-20 decembrie se va desfășura colectarea de cadouri. Acestea se pot dona sub braduțul D20-Calea Dorobanți nr.20.

În data de 15 decembrie, ora 17.30 va avea loc atelierul de creație la Biblioteca Națională a României, la sala HUB-ul Cetățeniei Active, unde “copiii din noi” sunt chemați să dea frâu imaginației și să pună tot harul creator în confecționarea unor decorațiuni de CRĂCIUN care să îmbogățească sufletele și casele noastre în prag de sărbători (contra unei donații) sau să împododobească locuințele copiilor defavorizați. Pentru a eficientiza achiziționarea materialelor necesare cofecționării decorațiunilor de Crăciun vă rugăm să vă înscrieți intenția de participare la: ernestina.har@gmail.com , mobil 0740242888.

În data de 17 decembrie, ora 18.00, ne vom aduna cu toții în aceeași locație pentru a sărbători această inițiativă “Înger pentru Îngeri”.

21 decembrie va fi ziua în care ne vom îndrepta pașii și inimile spre centrele mai sus menționate pentru a oferi un moment de bucurie unui copil pentru că va ști că nu a fost singur și uitat de Moș Crăciun.

Parteneri: Dorobanti2D, MME Market, BistroDorobanti, IubDelivery, Salt&Pepper, MarketNord, MY Advertising Design.

Donațiile în bani se pot face și într-unul din conturile de mai jos:

Asociația LIO

Cont in LEI: RO42BTRLRONCRT0252780901

Cont in EURO: RO89BTRLEURCRT0252780901

Detalii plata: Donație

Banca Transilvania

Alătură-te și tu acestei inițiative! Fii unul dintre îngerii lor!

Informații suplimentare la tel. 0730546674