Seminar Gestionarea Emotiilor

logo-lio (2)Seminar organizat de Asociația LIO

Sâmbătă 01.11.2014, ora: 10.00-12.30, P-ța Dorobanți nr.4, București

Sunt momente când nu poți spune ceea ce simți? Consideri că este dificil să observi și să denumești emoțiile trăite?

Dacă avem dificultăți în exprimarea sentimentelor și a emoțiilor, vom învăța cum să depășim această teamă de a ne expune celorlalți.

Cum ne recunoaștem propriile emoții și cum le putem gestiona pentru a ne dezvolta și a ne îmbunătăți abilitățile de relaționare socială prin comportamente adecvate și confortabile.

Ce simțim când reacționam “nefiresc” față de modul în care simțim cu adevărat?

Fie că vorbim despre emoții pozitive (bucurie, optimism, curaj, generozitate, iubire, sinceritate, speranță etc) sau emoții negative (neîncredere, furie, teamă, lăcomie, invidie, apatie, confuzie, frustrare, rușine, îngrijorare etc)
fiecare conduce la diverse reacții comportamentale.

Seminar susținut de:

Karina Petrescu – Psihopedagog – principal – avizat de Colegiul Psihologilor din Romania. Masterandă în managementul organizațional și al resurselor umane. În formare în psihoterapia cognitiv-comportamentală.

12 ani de experiență ca psiholog, cu adolescenți și tineri, conducând grupuri de suport pentru persoane cu dificultăți de adaptare în comunitate, integrare în școală și pe piața muncii datorate problemelor psiho-sociale.

Participarea la seminar implica un cost de 50 lei, bani care vor fi donați pentru proiectele viitoare defășurate de Asociația Lio.

La sfârșitul seminarului va avea loc o tombolă, câștigătorul va intra în posesia unui premiu special! De asemenea toti participantii vor beneficia de surprize din partea partenerilor Asociației LIO.

LOCURI LIMITATE

Participarea se face numai pe bază de înscriere pe site: http://lio-org.com/?event=gestionare-emotiilor

Lasă un răspuns