SEMINAR OGLINDA TERAPEUTULUI: CLIENTUL

SEMINAR sustinut de Oana Pustiu.

14 martie 2014, ora 18.00-21.00

Investitia dvs: 50 lei (Plata se va face la intrarea in sala)

Participarea se face doar pe baza de inscriere la nr. de telefon 0727.145.251 sau la adresa de email events@onebook.ro cu subiectul Seminar OGLINDA TERAPEUTULUI, pana la data de 13.03.2014. Locurile sunt limitate! La incheierea inscrierilor veti primi un raspuns cu locul in care se va desfasura seminarul.

Fie ca esti terapeut, sau doar client, rezonanta care v-a atras nu este intamplatoare. Poate tu vei fi terapeutul de maine iar responsabilitatea ar trebui sa faca parte din viata ta. Ca terapeut vei avea nevoie sa integrezi o parte din tine, acea parte pe care poate o reprimi, dar care nu este separata de tine. In momentul in care vei face acest lucru, vom putea vorbi despre terapie la adevarata ei valoare. Pana atunci poate fi o frumoasa joaca, din care de cele mai multe ori clientul isi ia jucariile si pleaca dezamagit, iar terapeutul acuza clientul ca este rezistent, ca nu intelege sau nu aduce imbunatatiri de la o terapie la alta. Dar intotdeauna “vina” este a clientului. Lucrurile nu stau intotdeauna asa!

Confruntarea in terapie cu probleme pe care insusi terapeutul nu le-a rezolvat ingreuneaza terapia iar rezultatele intarzie sa apara. Iar ideea de a merge pe varianta – ce vrea Dumnezeu – va fi valabila in cazul in care tu ca terapeut ai rezolvat problemele cu tine, cu amintirile tale, cu trecutul tau!

Nevoia de a-l ajuta pe celalalt vine de cele mai multe ori din nevoia de a te ajuta pe tine si poti, doar daca accepti si iti asumi aceasta responsabilitate, ca de fapt tu ca terapeut imparti niste programe cu clientul respectiv pe care ar fi bine sa le rezolvi la tine intai si rezultatele nu vor intarzia sa apara nici in terapie.

Care ar fi relatia optima intre terapeut si client?

Daca noi nu stim sa ne fim proprii terapeuti, putem sa invatam clientii sa fie chiar ei propriii terapeuti?

Atentia excesiva a terapeutului fata de clientul sau poate sa-i faca rau clientului?

Doar bunavointa si grija terapeutului poate fi o garantie a succesului terapiei aplicate?

Pe langa acestea veti afla si multe altele la acest seminar!

2 thoughts on “SEMINAR OGLINDA TERAPEUTULUI: CLIENTUL

  1. O tema interesanta. Si totusi de ce totul se complica, in loc sa devina lucruri simple?
    Cand noi iubim lucrurile simple, sau macar ne dorim sa ajungem la ele, tocmai pentru a le iubi, cum ajungem sa ne complicam atat de mult?
    Asta nu inseamna ca nu o sa fie o tema interesanta!

Lasă un răspuns