TEHNICI ELEMENTARE IN HOSHINJUTSU KI (tehnici de aparare individuala energetica)

Tehnici elementare în Hoshinjutsu Ki (tehnici de aparare individuala energetica)

Curs sustinut de Nicu Gecse.

28 februarie 2014, Interval orar: 17.30-20.30

Investitia dvs: 100 lei (Plata se va face la intrarea in sala)

Participarea se face doar pe baza de inscriere la nr. de tel. 0727.145.251 sau la adresa de email events@onebook.ro cu subiectul Tehnici elementare în Hoshinjutsu Ki , pana la data de 26.02.2014. Locurile sunt limitate! La incheierea inscrierilor veti primi un raspuns cu locul in care se va desfasura cursul.

Cel mai bun atac este apararea. Doar ca ea trebuie pregatita si exersata indelung. In mai toate artele martiale defensive se invata aceste adevaruri elementare.

In privinta apararii individuale energetice lucrurile nu sunt cu mult diferite. Elementar este sa te mentii in forma, chiar daca nu ai un dusman energetic sau daca nu stii sa ai asa ceva. Unii lovesc din nestiinta (ceea ce nu e o scuza), altii lovesc din rautate sau din dorinta de razbunare.

Nu este important adversarul sau agresorul. Important este cat de bine pregatiti suntem sa raspundem unui atac.

Si, ca lucrurile sa fie mai simple, ganditi-va ca agresorul poate fi doar o boala…

Daca organismul vostru este la pamant din punct de vedere energetic, el devine vulnerabil. Cu alte cuvinte, nu numai ca va expuneti bolii, ci o invitati sa apara. Si ea nu se lasa asteptata.

Inca de la primul curs de REIKI, maestri vorbesc despre importanta autotratamentului. Macar saptamanal daca nu zilnic.

Ei vorbesc, ei repeta, putini aud, si mai putini aplica. Autotratamentul nu e doar un pas pentru a trece la Okuden (gradul II), ci o practica prin care ne asiguram permanent antrenamentul, mentinem un nivel ridicat energetic al organismului nostru si prevenim aparitia bolilor.

In acest curs veti invata ce puteti face in plus.

Lasă un răspuns