SEMINAR IMPACTUL RADIESTEZIEI IN VIATA NOASTRA

Sustinut de Oana Pustiu

Vineri 14.02.2014, ora 18.00. Durata estimata 3 ore. Locul in care se va desfasura seminarul va fi anuntat ulterior pe email sau telefonic participantilor.

Taxa de participare: 50 lei(se plateste la intrare)

Datorita faptului ca radiestezia a luat o asa amploare in anumite medii, este binevenit un astfel de seminar care aduce pareri pro si contra acestui sistem si care ne arata ca radiestezia ca oricare alt sistem are si limitele ei.

Va fi un seminar interactiv, in care vor fi impartasite experiente radiestezice si in care vor fi dezbatute si dezvoltate alte cai de verificare mult mai usoare.

Pot participa atat persoane care practica radiestezia (si care sunt rugati sa-si aduca ansele), cat si cei care nu sunt familiarizati cu acest sistem.

Inscrierea la acest seminar se va face printr-un email cu subiectul SEMINAR IMPACTUL RADIESTEZIEI IN VIATA NOASTRA si mesajul continand numarul de telefon sau adresa de email la info@onebook.ro, pana la data de 12.02.2014.  Datele legate de locul in care se va desfasura seminarul se vor primi ulterior prin email/telefon.

Lasă un răspuns