All posts by One Book

Solitudinea şi introspecţia din preajma sărbătorilor de iarnă – o invitaţie la evoluţie

1958438_10205421504363060_5748757764481574910_n

Evenimentul partenerului nostru Asociaţia Lio

Sâmbătă 06.12.2014 ora 18.00, P-ţa Dorobanţi nr.4, Bucureşti

Sărbătorile de iarnă ne oferă ocazia de a fi mai mult timp alături de cei dragi nouă, ocazia de a celebra Naşterea Domnului, de a ne face cadouri unii altora, de a fi mai buni, mai toleranţi, mai iertători şi mai aproape de Dumnezeu.

Vă invităm la introspecţie şi trezire, o după-amiază în care să înţelegem care este originea supărărilor noastre, a suferinţelor şi a neîmplinirilor dar şi o seară în care ne amintim cum putem să ne folosim credinţa, lumina şi puterea pentru a crea o lume în care să ne bucurăm inimile, sufletul, cu pace, acceptare, iubire, recunoştintă şi armonie.

Iarna lumina din exterior scade, vino să o aprinzi pe cea dinlăuntrul tău!

Vă aşteptăm cu iubire infinită!

Cu cine?

Carmen Grigoraş este licenţiată în Psiho-Pedagogie, Master în Consilere Psihologică şi Educaţională, consilier şi psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din România, stagii de formare în psihoterapia experienţială, Master practician NLP, Trainer şi coach NLP format la Institutul Kutchera Austria, purtător de mesa în tradiţia shamanică Q’ero şi certificare în medicina energetic shamanică a incaşilor, terapeut Remedii Florale Bach, nivelul unu, doi şi trei, advanced DNA theta healer. www.munayland.ro

Prin participarea ta poţi contribui cu suma dorită de tine, la proiectele viitoare defășurate de Asociația Lio.

Participanții vor beneficia de surprize oferite de partenerii Asociaţiei Lio!

LOCURI LIMITATE

Completează formularul de înscriere accesând linkul de mai jos:

http://lio-org.com/?event=solitudinea-si-introspectia-din-preajma-sarbatorilor-de-iarna-o-invitatie-la-evolutie

 

 

Lansare de carte Oradea

afis final noiembrie oana pustiu  oradea

Vă învităm sâmbătă 29 noiembrie, ora 10.00 la o întâlnire cu Oana Pustiu prilejuită de lansarea cărții “Din viața unui înger întrupat”.

Un periplu în controversatul univers al spiritualităţii pentru a afla frumuseţea ascunsă a sinelui.

“Din viaţa unui înger întrupat” reprezintă un apel la Trezire şi conştientizare de sine şi, în acelaşi timp, o sursă de inspiraţie, şansa pentru eliberarea voastră, a sinelui întemniţat în reguli şi credinţe; este deopotrivă punctul terminus pentru autoare şi trecutul ei şi un Început pentru voi: ÎNCEPUTUL SPRE A FI sau…. chiar mai mult decât atât, A FI LIBERI şi AUTENTICI!

“Cartea Oanei Pustiu este o minunată poveste de viaţă într-o lume care vrea să evolueze şi să se apropie de Dumnezeu”.

Carmen Harra, autoarea cărţii Karma de fiecare zi

Seminar: Lumea Privită Altfel

10814289_766613930078326_69054155_n

Joi 27.11.2014 ora 18:00, București – P-ța Dorobanți nr.4

Cine sunt Eu, Suflete? Înțeleg Lumea în care am ales să vin? Cum știu să Iubesc, să Simt și să dăruiesc mai departe din tot ceea ce Universul a pus în mine? Mă regăsesc în transformările energetice pe care Planeta le parcurge Acum? Mă simt în armonie cu Tot-Ceea- Ce-Există sau resimt obstacole și ziduri în jurul meu și în traseul inițiatic al descifrării propriei Ființe?

Vom pătrunde cu Înțelepciune în labirintul de răspunsuri alături de Maestrul Reiki Daniel Mocanu, un Suflet pentru care a fi Om, Aici și Acum, înseamnă să îți descoperi și să îți urmezi Calea în Lumină, Iubire, Adevăr și Credință…să îți descoperi și să îți urmezi Calea…

Costul seminarului rămâne la latitudinea ta!

Locuri Limitate! 

Înscrieri și informații suplimentare: 0727145251

Seminar Gestionarea Emotiilor

logo-lio (2)Seminar organizat de Asociația LIO

Sâmbătă 01.11.2014, ora: 10.00-12.30, P-ța Dorobanți nr.4, București

Sunt momente când nu poți spune ceea ce simți? Consideri că este dificil să observi și să denumești emoțiile trăite?

Dacă avem dificultăți în exprimarea sentimentelor și a emoțiilor, vom învăța cum să depășim această teamă de a ne expune celorlalți.

Cum ne recunoaștem propriile emoții și cum le putem gestiona pentru a ne dezvolta și a ne îmbunătăți abilitățile de relaționare socială prin comportamente adecvate și confortabile.

Ce simțim când reacționam “nefiresc” față de modul în care simțim cu adevărat?

Fie că vorbim despre emoții pozitive (bucurie, optimism, curaj, generozitate, iubire, sinceritate, speranță etc) sau emoții negative (neîncredere, furie, teamă, lăcomie, invidie, apatie, confuzie, frustrare, rușine, îngrijorare etc)
fiecare conduce la diverse reacții comportamentale.

Seminar susținut de:

Karina Petrescu – Psihopedagog – principal – avizat de Colegiul Psihologilor din Romania. Masterandă în managementul organizațional și al resurselor umane. În formare în psihoterapia cognitiv-comportamentală.

12 ani de experiență ca psiholog, cu adolescenți și tineri, conducând grupuri de suport pentru persoane cu dificultăți de adaptare în comunitate, integrare în școală și pe piața muncii datorate problemelor psiho-sociale.

Participarea la seminar implica un cost de 50 lei, bani care vor fi donați pentru proiectele viitoare defășurate de Asociația Lio.

La sfârșitul seminarului va avea loc o tombolă, câștigătorul va intra în posesia unui premiu special! De asemenea toti participantii vor beneficia de surprize din partea partenerilor Asociației LIO.

LOCURI LIMITATE

Participarea se face numai pe bază de înscriere pe site: http://lio-org.com/?event=gestionare-emotiilor

PROCEDURI CROMOFIT ȘI CROMORELAX

slide_cromoterapieOana Pustiu în colaborare cu Centrul de Terapii Echo Slim vă oferă:

Procedurile Cromo Fit și Cromo Relax, proceduri care constau în reechilibrarea organismului prin asocierea cromoterapiei (lumina purifică, vindecă și energizează) cu o consiliere de 30 min, în care se vor depista cauzele care au condus la apariția diverselor probleme, lucrându-se astfel la îndepărtarea lor pentru obținerea rezultatelor dorite în timpul optim.

În urma acestor proceduri se va observa o regenerare a întregului organism, înlăturându-se stress-ul și grijile, astfel să revină pacea minții și bucuria de a trăi.

Prin urmare stimulând organismului, acesta începe procedura de curățare și autovindecare, ajungându-se în final la restabilirea armoniei între trup, minte și suflet.

Programări la nr. de tel: 021 650 59 52 / 0729 443 273

O clipă de relaxare, o șansă pentru un copil!

10390935_844803802215688_1982844069093206092_n

 

Proiectul social “Vreau să învăț” desfășurat în luna septembrie de Asociația LIO în zona de nord a Jud.Tulcea pentru a oferi copiilor defavorizați o șansă la educație.
În perioada 01 iunie 2014 – 01 septembrie 2014 se va desfășura o campanie de strângere de fonduri organizată și susținută de Salonul Echo Slim prin Terapiile Lio oferite. Nu trebuie decât să te programezi la unul dintre numerele de telefon: 0216505952, 0741769728, 0729443273 și astfel poți fi chiar tu unul dintre cei care oferă șansa unui copil de a învăța.
Poți să te implici și tu pentru ca împreună să putem oferi speranța la o viață mai bună și să contribuim astfel la îmbunătățirea condițiilor de viață a copiilor din familii defavorizate din localitațile din nordul Jud. Tulcea.
Oferă-ți o clipă de relaxare pentru a dărui o șansă unui copil!
Pentru detalii nr de telefon 0216505952/0741769728/0729443273

PÂINE ÎN AȘTEPTARE

Mecanismul inițiativei este unul simplu: plătești o franzelă pe care însă nu o iei, ci o lași în grija magazinului până când apare un alt client care o poate consuma gratuit.

Pentru cine? 
Un client care nu își poate permite o pâine poate întreba ulterior dacă există vreo “pâine în așteptare” putând astfel să se bucure de o pâine fără a fi nevoit să plătească pentru asta.
Vrei să te implici?
Tot ce ai de făcut este să cumperi o franzelă și să-i spui casierei că este „pâine în așteptare“. Vei primi un bon care îl dai unei persoane alese de tine sau îl lași la noi și va fi dat unei persoane care solicită acest lucru.
Vrei să beneficiezi?
Tot ce ai de făcut este să vii în fiecare zi între orele18.00-19.00 și să întrebi casiera dacă mai sunt pâini în așteptare sau să prezinți bonul primit.

MME MARKET NON STOP(Str.Hatmanul Arbore nr. 3-7) și Asociația Lio inițiază și susțin acest proiect care oferă zilnic 10 pâini.

ASOCIAȚIA LIO

În sprijinul vostru s-a înfiinţat

Asociația LIO

O asociație non-guvernamentală, apolitică și non-profit înființată în anul 2013 care s-a născut din iubirea pe care o purtăm semenilor și din dorința de a le oferi sprijinul necesar pe toate planurile.

Ne propunem să creăm un cadru social și spiritual care să asigure dezvoltarea spiritualității individuale și colective; să acordăm consultanță, consiliere și sprijin persoanelor care ni-l solicită, persoanelor care vor să evolueze spiritual, care au nevoie să fie ascultate și îndrumate pe calea lor spirituală.

Dorim să aducem echilibru în viaţa dumneavoastră, să inspirăm, să experimentăm împreună prezentul, pe AICI și ACUM, să aducem un progres intuitiv, să dezvoltăm valorile adevărate, să insuflăm în viața oamenilor iubire și pace.

Mai multe informaţii despre noi puteţi afla accesând în curând

www.lio-org.com

https://www.facebook.com/org.lio