Fluturi în grădină

30,00 lei

Dacă vrei să afli cum să gestionezi și să depășești momentul pierderii unei persoane apropiate, dar și care este legătura între viața aceasta și viețile anterioare această carte ți se potrivește de minune.

Categorie:

Descriere

Fluturi in gradina este o poveste despre dragoste şi spiritualitate.
Linda, Katie, Roy şi Penelope au ceva în comun: o experienţă de viaţă anterioară în regatul Navarrei din secolul al XV-lea. Pe vremea aceea, oamenii motivaţi de răzbunare şi gânduri necurate provocau moartea unor nevinovaţi, arzându-i de vii.
Între timp, în zilele noastre, în Carolina de Nord, Statele Unite, o tragedie dezbină o familie şi le schimbă traiul pentru totdeauna. O multimilionară din New York intervine pe parcurs ca o piesă de puzzle în destinul acestei familii.
Gelozia şi răzbunarea sunt câteva din trăirile care le-au ţinut laolaltă, de-a lungul mai multor secole, pe personajele acestei poveşti de iubire, aflate într-o misiune: să deprindă iubirea necondiţionată, astfel încât să poată evolua şi să-şi purifice spiritele.
Fluturi în grădină este un roman de dragoste pentru toţi cei interesaţi să afle mai multe despre adevărata noastră misiune în viaţa aceasta: de a ne purifica şi dezvolta spiritele. Prin călătoriile acestor personaje, cititorul va învăţa despre lumea spirituală, reîncarnare şi doctrina spiritismului.

Clasificare:

Genul spiritualitate, dragoste

Teme principale:

O fetiţă de cinci ani încearcă să depăşească momentul pierderii mamei,
Cum să gestionăm pierderea cuiva drag,
Viaţa de Apoi, Spiritualitate, Vieţi Anterioare,
Violenţa domestică,
Dragostea obsesivă şi cum ar trebui ca noi toţi să ţintim spre a ne elibera de posesivitate şi de comportamentul cu tendinţă de control în relaţiile noastre,
Lectură motivaţională şi inspiraţională

 Citate din autor:

„Obstacolele reprezintă evoluţia pe cale să se petreacă; sunt ca nişte examene pe care cu toţii trebuie să le dăm şi să le trecem pentru a progresa.”

„Dragostea necondiţionată vindecă orice rană.”

„Nu există medicament mai puternic decât dragostea neţărmurită.”

„Totul se întâmplă în vieţile noastre cu un scop. Pe toţi cei pe care îi întâlnim în vieţile noastre, îi cunoaştem, cu un scop, un scop divin.”

„Voinţa şi credinţa ta sunt soluţia de a-ţi reaprinde lumina din interior, care să te lumineze nu doar pe tine, ci şi pe cei din jurul tău.”

„Cei care insuflă dragoste în vieţile altora primesc înapoi şi mai multă dragoste din partea universului. Primeşti înzecit toată energia pe care o reverşi asupra altora.”

„Cei conectaţi prin dragoste adevărată, nu sunt niciodată departe unul de altul.”

„Ţine minte toată viaţa, tu ai puterea de a decide ce se petrece în mintea ta. Gânduri bune sau rele, fericite sau triste – de tine depinde să hotărăşti. Alege atitudinea pozitivă, optează pentru fericire.”

Informații suplimentare

An aparitie

Format

Numar pagini

ISBN

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fluturi în grădină”